+359 32 96 81 58
office@bapop.org

Информация, оферти и обяви

ОБЯВА:

Уважаеми Колеги,

Във връзка с решение на Общото събрание в т. 6 от Плана за работа на БАПОП през 2019 г., а именно да се организира семинар по интегрирана растителна защита, имаме удоволствието да ви съобщим, че същият ще се проведе на 25.10.2019 г. в аудитория А1 на Аграрен Университет, гр. Пловдив от 9:30 часа.

На вашето внимание ще бъдат представени основните принципи и цели на интегрираната растителна защита, биологични изисквания  към температура, въздушно-газов режим, към светлина, влажност на въздуха, към почвата, сеитбообращение и др. Ще бъдат засегнати изискванията към разсадопроизводството, напояването и др. основни принципи. На вашето внимание ще бъдат представени списъци на икономическите важни вредители и неприятели при доматите, краставиците и пипера в оранжериите както и списък на ключовите биоагенти и микроорганизми, ключови болести и агротехнически и организационни мерки при фенофази след разсаждане, развитие на вегетативна маса, цъфтеж и плодообразуване. Ще получите информация и стратегията за борба с вредителите (болести,неприятели,вируси), използвани биоагенти (защо, как, кога и колко)  и видовете селективни химически препарати за корекция, когато се налага.

Семинарът ще е еднодневен и ще струва 40 лв. за един участник.

За записване можете да се свържете с нас по e-mail – office@bapop.org  или на тел. 0890306667

С уважение,

Йордан Кръстанов, Председател на УС на БАПОП


ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО – БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ:

jjjj


Можете да изтеглите писмото ОТТУК.


ПОКАНА


Уважаеми колеги,

Управителният съвет на БАПОП взе решение на ИЗЛОЖЕНИЕТО WOP-Дубай 2019 в ОАЕ  Асоциацията да участва със собствен щанд, за което сдружението да кандидатства за получаване на държавна помощ от ДФ „Земеделие“.
Управителният съвет и офисът подготвиха и внесоха в Министерството всички необходими документи по процедурата и сега получихме информация, че помощта е одобрена. Тя се отнася за покриването на разходите по проектиране и
изграждане на щанда, рекламни материали и заплащане на наем и такси за участие към организаторите на панаира и логистика на конструкцията и оборудването на щанда, вкл. експонатите, осигурени от български земеделски производители.
Всеки член на Асоциацията може да участва на изложението със своя продукция или като посетител на панаира.

Изложението WOP-Дубай 2019 ще се проведе в Дубай, Обединени Арабски Емирства (ОАЕ) от 12-14 ноември 2019 г.

Моля, тези, които желаят да се включат като изложители или като посетители, да уведомят офиса за своето решение, като задължително поясните за колко души ще трябва да се резервират самолетни билети и нощувка (също с пояснение в самостоятелна или двойна стая). Сумите за самолетните билети и хотела ще се внасят ПРЕДВАРИТЕЛНО, т.е. преди закупуването им.

Информация за пътуването и цени:

І. Пътуване със самолет София-Дубай-София: Флай Дубай на 11 – 15.11.2019
FZ 758 R 11NOV SOF DXB 1410 2055
FZ 757 R 15NOV DXB SOF 0940 1325

Цената включва 1 чекиран багаж до 20 кг. Цената НЕ вкл. кетъринг на борда.

ІІ. Четири нощувки със закуски в Steigenberger Hotel Business Bay 5*

<https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/dubai/dubai/steigenberge
r-hotel-business-bay>

ІІІ. Пропуск за панаира

ІV. Сафари в пустинята с включена вечеря в бедуинско селище

VІ. Трансфер от летището до хотела

VІІ. Застраховка

Цената за 1 човек в двойна стая за всички изброени по-горе услуги ще струва около 750 евро (Цените са към настоящия момент, при промяна на цените на билетите може да се вдигне и цената за пътуването).

Очаквам Вашия отговор на настоящата покана или на имейла на БАПОП, или по телефона!


ОБЯВА: ОФЕРТА: